Zasedba

Tapravi Faloti 2014

Tapravi Faloti 2014

Kontakt:

Telefon: 041511557 Janko
Janko Stropnik

Janko Stropnik

JANKO STROPNIK :

Rojen je 29.10.1981,dober vodja, pevec in kitarist v ansamblu. Pri delu je resen, organiziran, zanesljiv, pozitiven in odličen šofer, ki Falote pripelje srečno do cilja. Upravlja svoje wellnes podjetje, svoj prosti čas pa rad preživlja z družino predvsem s hčerkico Ajdo, ki vedno sodeluje na vajah in že pozna vse skladbe Tapravih Falotov. V prostem času rad odpotuje na morje, kaj dobrega skuha predvsem pa je njegova najljubša jed pizza.

O svojih članih pa pravi: » So vsi zelo preprosti, pošteni, dobri prijatelji-ki te znajo nasmejati in prisluhniti željam v glasbi in delu v ansamblu«.

 

Zvone Vasle

Zvone Vasle

ZVONE VASLE:

Rojen 15.6.1981 in prihaja Ponikve pri Žalcu. Je odličen poštar in edini član v ansamblu, ki je še samski in rad gleda za dekleti.

Glasba ga navdihuje že od malih nog ko je pričel igrat klavir, katerega znanje je vsa leta naprej nadgrajeval. Ker pa mu glasbenega znanja ni nikoli dovolj, so sledili še ostali instrumenti (bas kitara, kitara, tamburica,bobni in klarinet ter nazadnje diatonična harmonika. Za slednjo je bila povod očetova okrogla obletnica, za kar si je zadal cilj, da mu zaigra pesem (katero je tudi sam napisal). Očetove solze sreče v očeh so mu poplačale ves trud. Igral je že v več skupinah in ansamblih, preko avdicije pa je z letošnjim letom postal »Tapravi Falot«(tako ali drugače) =) .

Sam pravi:

»Ko smo se s Tapravimi Faloti spoznali se je v mojem življenju začel pisati nov list. Zelo sem hvaležen, da so mi dali priložnost in vesel sem da se od samega začetka razumemo tako po muzikantersko kot osebno in mislim, da je to najbolj pomembno.

Le kaj bi lahko povedal o članih? Sami tapravi , he he… Janok-pravi vodja, ki s kitaro polepša vsako melodijo, Bojan-s svojimi šalami doseže sleherno solzo smeha v očeh tako nas, kot tudi ljudi, Uroš- umirjeni harmonikar, ki izvablja iz harmonike najbolj nežne akorde (ga bom vzel zraven, ko bom šel pet podoknico – če to ne bo zaleglo pri dekletihi, potem pa res ne vem) in pa še naša Mateja-cvet ansambla, na katerega vsi pazimo, s katerim se vsi smejimo (in pred katerim, ko je slabe volje vsi bežimo). Skratka, LJUDJE in PRIJATELJI na mestu!

Tak da, narod, če imate prav ali ste v zmoti, vedno vas zabavajo Tapravi Faloti!«

 

Uroš Stropnik

Uroš Stropnik

UROS STROPNIK:

Rojen je 29.3.1984 in je v ansamblu harmonikaš, svoj adrenalin pa sprošča na bobnih. Po izobrazbi je dipl. inženir lesarstva in v prihodnosti si želi izdelati svojo harmoniko. Je strasten smučar, nogometni navijač, vedno lačen (po špilu), edini ki prvi zaspi v kombiju, prijazen, dober prijatelj in rad se poda v vinograd pomagat svojemu bodočemu tastu. Na vajah skrbi, da niso žejni in ne lačni.

 

Bojan Grabner

Bojan Grabner

BOJAN GRABNER:

Je rojen 1.7.1977 in je najstarejši član v ansamblu, ki pa še vedno ohranja svojo mladostniško energijo in dobro voljo, ki jo zaradi njega nikjer ne manjka. Glasba in petje sta mu bila položena že v zibelko saj izhaja iz glasbene družine. Najprej je igral v zabavnih zvrsteh nato pa ga je prevzela slovenska domača glasba. Igra bas kitaro, kontrabas, bariton, pozavno, poje in je tisti, ki skrbi za humor. S svojo igrivostjo vedno najde kakšno pozitivno nit tudi takrat, ko kaj ne gre po načrtih. Ker pa obožuje nogomet so mu člani pripisali ime »BEX«. Zadnje čase za ansambel ustvarja melodije, ki pa so pri ljudeh naletela na zelo dober odziv. Rad pripravlja jedi in dobro je (čeprav se mu nikjer ne pozna). Zanj je značilno tudi to, da ima vedno najbolj urejen-čist avtomobil s katerim se rad zapelje na kakšen izlet čez mejo.

 

Mateja Grabner

Mateja Grabner

MATEJA GRABNER:

Rojena 1.7.1982 in je pevka v ansamblu že od vsega začetka. Na odrih jo lahko videvate že od njenega 12. leta. Vedno razveseljuje ljudi s svojo igrivostjo ter povezovanjem programa. Je vzgojiteljica v vrtcu, avtorica melodij in besedil, piše pesmi in pravljice za otroke…

Fantje pravijo, da je kot angel brez kril -nežna, pozitivna, dobra motivatorka-ki nikoli ne obupa in vedno doseže cilj, prisluhne in pomaga vsakič, ko jo kdo potrebuje.

Prosti čas rada preživi doma ob svojih najbližjih, se sprehaja po gozdnih poteh s svojim psom, kjer pa se ji utrne marsikatera nora-dobra ideja.

Sama pravi: »Težko je krotiti moje 4 fante, ki jim ves čas gredo po glavi same norije. Me razvajajo, spravljajo v smeh, so odlični prijatelji in…so predvsem TAPRAVI!

Leave a Reply